Известие

Collapse
No announcement yet.

лек мод на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лек мод на 145

Здравейте!

Тия дни ще вкарвам милата в бокса че нещо много чукане видя и й е време... Човекът ми даде добра цена за почти всички детайли, та ще искам и да ми модне някои работи.

Хрумна ми оная простотия да махна декоративната решетка с емблемата на алфа ромео от предния капак и да я "маскирам" - слага се ламаринка отгоре и се пръска, става като клюн на орел.

Интересува ме мнението на колегите, аз лично съм малко с противоречиви чувства, дали ще стане яко или ще я загрози, дали ще прецака после цена при евентуална продажба... аз съм виждал само една снимка на такъв мод преди време в нета и сега не мога да я намеря...
    Alfa Romeo 1.4 145 TS '97

Лично моето мнение е, че става грозно. Както беше казал един колега, като че ли се срамуваш, че караш алфа та и махаш емблемата .. Но все пак всеки си решава.
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

И аз мисля, че става по-грозно. Те хората са направили ебаси сложните капаци, решетки и т.н., за да го докарат това, ти ще го махаш.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Тук говорим за Индивидуалност и определено моето КуВе си го отвори на 100% хората се заглеждат чудят се пък и с новата маска става нещо невероятно И към автора на темата ,така направени коли из нета има колко си щеш
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Аз съм против махането на решетката. Като се махне носа става един самоцелен и безсмислен и винаги изглежда като че липсва нещо там.
          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Уж съм advanced google user, къде съм гледал...

Изрових много такива и не знам що, ама мен ми харесват. Като че са по-яки обаче с новата маска, пък моята е със старата... да знаете дали новата маска на 145 става на по-старите модели (т.е. да сменя маската с решетчиците с тая по-новата, с дупчиците)... ако разбрахте нещо?
            Alfa Romeo 1.4 145 TS '97

Comment

Въпрос на вкус е все пак - аз се чудя как да и докарам по-"фабричен" вид. Отзад на бронята се е отлюпило едно петно от пластмасата и очите ми са все там - още нищо не мога да измисля... А не ми се ще да мърлям ... А ако ще сваляш емблемата - сигурен съм ще намериш веднага купувачи.
              sigpic
              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

http://www.jbodystyles.com/store/ima...146_bumper.jpg МЕН ТОВА МЕ КЕФИ!

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
                  Само да бяха измислили по-подходящ начин капака да преминава в решетката с емблемата
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                    Само да бяха измислили по-подходящ начин капака да преминава в решетката с емблемата
                    да прав си ама и така го бива
                    а тея ми палнат душата http://www.nicedeals.co.uk/gallery/m...serialNumber=2 http://www.modifiedcars.com/cars/Alfa-Romeo/20094.htm

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
                      да прав си ама и така го бива
                      а тея ми палнат душата http://www.nicedeals.co.uk/gallery/m...serialNumber=2 http://www.modifiedcars.com/cars/Alfa-Romeo/20094.htm
                      Всеки си има вкус, на мен лично не ми харесват. Особено първата все едно гледам строен саксо
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                        Всеки си има вкус, на мен лично не ми харесват. Особено първата все едно гледам строен саксо
                        да и на мен ми по харесва втората,първата е много накичена

Comment

Първоначално публикувано от kmfb Покажи съобщение
                          Уж съм advanced google user, къде съм гледал...

Изрових много такива и не знам що, ама мен ми харесват. Като че са по-яки обаче с новата маска, пък моята е със старата... да знаете дали новата маска на 145 става на по-старите модели (т.е. да сменя маската с решетчиците с тая по-новата, с дупчиците)... ако разбрахте нещо?
                          Ето ти малко материал:
                          Attached Files
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

колега, замисли се има ли по-красива кола сток?...
                            според мен и да има, не са много
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

JUst look New Ranault Megane Coupe !!!
                              ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp
                              Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                              ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
                              X